Éghajlatváltozás

 2011.10.25. 19:50

Boldog Szülinapot Zsófi!!!!


Ma kimutatta Genova a foga fehérét!
Már 2 napja nem érzem jól magam, de ma reggelre elég rosszul lettem, fájt a torkom stb... nem volt jó így a suliban ülni. Az időjárás nagyon alattomos, 10-12 fog van, azaz nem hideg annyira, de az eső esik a szél meg fúj, és ez a legrosszabb kombináció. Mire beértünk a suliba megáztunk (nem számít hogy van ernyőnk), majd 3 órát kellett ülni a kvázi hidegben. Ezek után elmentünk a gyerekekért szintén esőben, majd a nagymamához kajálni és onnan Pissivel haza. Ezen az utolsó úton annyira pechünk volt, hogy felerősödött a szél és az eső is és szanaszét áztunk, az esernyőinket pedig eltörte a szél. Az utcákon patakokban folyt a víz. Szülők, gyertek gyorsan és hozzátok a gumicsizmámat!!!
Remélem a hétvégére jó lesz az idő, mert jön imádott Judittám!!!
 

UPDATE: most néztük a tv-ben, hogy a tegnapi óriási vihar elmosta az egész Cinque terrét, sokan meghaltak, az összes falu sártengerben úszik. Lehet nem megyünk oda Juci :(

A bejegyzés trackback címe:

https://timigenovabanvan.blog.hu/api/trackback/id/tr633329723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stefimari 2011.10.26. 16:48:35

Most nem irigyellek. :-)
Küldök egy kis energiát, hogy hamar meggyógyuljál. Jó?
süti beállítások módosítása