Ma volt az első nap a nyelvsuliban... az osztály 95%-a afrikai származású. Nagyon megörültem, amikor láttam egy fehér lányt bejönni az osztályba, kiderült, hogy magyar. Az óra anyaga annyira kezdő volt, hogy az első 1 órában az olasz ABC-t tanultuk, azt hiszem nem ez a nekünk való kurzus, holnap megnézzük a középhaladót.

Mióta itt vagyok ma keltem egyébként először korán 7:30-kor!! És mivel korán reggel mentem Genova utcáin a dolgozó néppel együtt, így megkaptam az első Metro újságomat, le is fényképeztem, mert a címlapot:

Igen kérem, a helyi újság címlapján kedvenc magyar származású olasz pornószínésznőnk, Cicciolina látható, a cikkben pedig arról írnak, újra meghódítja a politika világát, Monza város polgármesterének indul és programjának célja a város izgalmassá tétele és egy kastély átalakítása Casino-vá.

Ez után a sokk után végre valahára megmutatom Nektek a szobámat, ahol lakok. Nem túl nagy, nem túl kicsi, én tökéletesen elférek benne, természetesen tele van cicás ereklyékkel. Aki szemfüles, kilesheti, hogy hol vannak az ajándékaim, amiket Tőletek kaptam :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://timigenovabanvan.blog.hu/api/trackback/id/tr673262784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eJuditta 2011.10.01. 00:14:13

mikrómaci :)))
nagyon tetszik a szobád :) én hol fogok aludni? puszii

Timi from Genova 2011.10.01. 11:47:53

@eJuditta: Hát ez még jó kérdés, a szobámban valahogy :D DEJó hogy jössz!!!
süti beállítások módosítása